STARTSIDAAKTUELLT ANNORLUNDA BÄR O SVAMPDRÖMSTÄLLE FOTOISLAND KÖKSTRÄDGÅRDMARGARETHA MAT MOTION NATURRESOR SLÄKTSNICKERI SVEN-EVERT


Välkommen till

VÅRT DRÖMSTÄLLE


Vi hittade vårt drömställe på våren 1998. Då hade vi tittat på ett 50-tal olika stugor som vi hittat på internet men inte funnit det rätta stället som uppfyllde alla våra krav. Vid ett tillfälle gjorde vi en avvikelse från den planerade färdvägen och fick plötsligt se en skylt med orden "TILL SALU". Båda två såg vi direkt "HÄR ÄR DET". Vi såg att någon tittade fram bakom gardinen och vi tog oss mod och knackade på dörren. Några veckor senare hade vi skrivit på alla papper och drömstället var vårt. Ett drömköp vi aldrig har ångrat

HAR NI VÄGARNA FÖRBI. TITTA GÄRNA IN. KOMMER NI I BÖRJAN AV JULI KAN VI FÖRHOPPNINGSVIS BJUDA PÅ NYPLOCKADE JORDGUBBAR ELLER HALLON. ADRESSEN ÄR; STRANDJÖVÄGEN 41, JÄRLÅSA. TEL 018-391868.

VÅRA INTRESSEN

På vårt drömställe och i dess omgivning har vi utmärkta möjligheter att få utlopp för våra flesta intressen.


VÅREN: Fräscha upp i trädgården. Plantera blommor. Så frön i köksträdgården. Göra skogspromenader. Paddla kanot. Göra utflykter.
SOMMAREN: Bada och sola. Skörda i köksträdgården (jordgubbar, hallon, rabarber, bär och grönsaker). Sköta om blommor. Snickra.
HÖSTEN: Höstbruka. Skörda äpplen och tomater. Plocka svamp och lingon. Såga och hugga ved. Läsa böcker. Redigera bilder på datorn.
VINTERN: Åka skidor eller långfärdsskridsko på sjön. Pröva nya mat- och bakrecept. Släktforska. Promenader. Handarbeta. Planera resor.
HELGER: Att fira Påsk, Midsommar, Jul och Nyår på landet känns naturligt. Det förstärker nästan alltid känslan av vår sommar och vinter

Klicka på bilderna så får du veta meraNatur

Svamp och Bär

Trädgård

Mat

Fjällvandringar

Skogsvandringar

Kanot
Favoriter

Tillgång

Årets skörd
Köksväxter

Blommor

Skörd
Bakning

Matlagning

Egna recept

Resor

Aktuellt

Gjorda resor

Bästa resmålen

Framtidsdrömmar
Böcker/Film/TV

Nyheter

Årsresumé

EGNA INTRESSEN


Klicka på bilderna så får du veta mera om oss


RETUR FÖRSTASIDAN KLICKA PÅ BLDEN


besöksräknare
besöksräknare
Senast uppdaterad. 2009-12-05